This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Igazi pöcsfejek a kanos delfinek

Illustration for article titled Igazi pöcsfejek a kanos delfinek

A világ legintelligensebb állatainak tartott delfinek igazából minősítetten tahók tudnak lenni. Kiváló a PR-juk, hiszen mindenkinek a cápák elől embert mentő "mosolygó" állat képe ugrik be elsőre. Nem a delfincsajok csoportos megerőszakolása, miután megölték a gyermekét vagy a búvárok véletlen vízbefojtása, miközben meg akarják baszni. Malcolm Brenner ugyan könyvet énekelt a delfinszexről, de a szabadelvű természetbúvár csak egy delfinnel baszott, és nem őt baszták napokig a delfinek.

Advertisement

A delfinek akár 5 napig is ébren vannak, és utána is csak az agyuk felét kapcsolják le, úgyhogy van  idejük szexuálisan frusztrálódni. Amikor már nem bírják tovább, a kiszemelt nőstényt ketten, hárman leválasztják a csapatról, és akár hetekig erőszakolják. Más delfinapukák kicsinyeit nem fogadják örökbe, hanem addig dobálják az uszonyaikkal röplabdázva, akár fél órán keresztül, amíg azok belső vérzéseik miatt megdöglenek. Még arra is figyelnek, hogy a létfontosságú szerveiket üssék.

Ennél is aggasztóbb, hogy a kanos delfinek emberekkel is bepróbálkoznak. A begerjedt delfin körözni kezd a tömegtől elterelt búvár körül, ami simán vezethet fulladáshoz. Just say no.

Share This Story

Get our newsletter